CINTA

CINTA bukanya mencari seseorang yang SEMPURNA..tetapi menemukan seseorang yang mampu menjadikan dirimu SEMPURNA...jangan kata AKU CINTA PADAMU...bila kau tidak benar2 peduli..jangan bercakap soal PERASAAN bila itu tidak benar2 ADA,....jangan kau sentuh hidup seseorang bila kau hanya berniat MEMAINKAN HATI NYA....jangan tatap mata seseorang jika itu satu PEMBOHONGAN...hal yang paling kejam dilakukan bila kau membuat seseornag JATUH CINTA,sedang kan kau langsung tidak berniat untuk menerima saat ia benar2 JATUH....

Tuesday, 1 March 2011

nk cerita ape ek...

2 ari lepas ade customer datang kat aku broadband dia x bleh pakai...
bleh tahan gak mulut customer aku...langsi gak....
yg penting aku nie jenis cool....aku buat x tau jew....hahaha
nasib baek la arinie bb dia dah bleh guna...

mungkin customer tue datang esok kowt....hahaha....
ade la gak customer arinie....
ade customer yg excited gler nk pkai bb...
 customer yg sowang lg pau aku punye beg...hmmm bagi jew la...

hahaha...yg last customer nie nk mintak tolong aktif kn sim card die...
jd aku pown tolong la..klo x bukan keje aku....
mula2 key in x lepas aku key in lg skali....
lepas gak....aku tanye ade fb kew x cdang nk tambah kawan la....slumber jew die cakap...
saya kalo ade org add fb saya sye x approve..... hahahah wa segan kowt....x pew janji
aku dah try...x la cantik sangat...hehehe(ayat kecewa).....
dalam masa yang sama kawan dia datang...dia senyum kt kawan dia...aku pown senyum pastu dia tarik muka.....tp dah biasa cos klo student....memang kerek....macam la aku keje jual broadband nie hina sangat....mungkin dia rasa yg dia tue student dah bagus sangat...kuar esok belom tentu dapat keje...aku x doa kn dia la cmtu...tp muka dia klo korang tengok la memang panas...ok la aku dah nk gerak balik nie...wassalam...

2 comments:

  1. , adesss ==' , bro berokband sy da taleyh gne knpe ehh, ble na connect je dy ckp psl amount, adess :X , pninx lha, ape poblem ehh xD

    ReplyDelete
  2. mybe ade bil yg x d sttle kn....

    ReplyDelete