CINTA

CINTA bukanya mencari seseorang yang SEMPURNA..tetapi menemukan seseorang yang mampu menjadikan dirimu SEMPURNA...jangan kata AKU CINTA PADAMU...bila kau tidak benar2 peduli..jangan bercakap soal PERASAAN bila itu tidak benar2 ADA,....jangan kau sentuh hidup seseorang bila kau hanya berniat MEMAINKAN HATI NYA....jangan tatap mata seseorang jika itu satu PEMBOHONGAN...hal yang paling kejam dilakukan bila kau membuat seseornag JATUH CINTA,sedang kan kau langsung tidak berniat untuk menerima saat ia benar2 JATUH....

Tuesday, 29 March 2011

kasih dan sayang nyer pada si dia...

dalam minggu2 nie hati mawi x tenang cos jaduh ngan awek...kasih dan sayang mawi pada awek mawi x pernah berubah....dia nie jenis pendam and x nak luah kn ape yg mawi ade wt slh kt dia...
jd susah la mawi nk prbetol kn diri mawi nie....x ade manusia yg maksum and  perfect.....
ape yg mawi ade buat salah dia just diam jew dan x bg tau......

ade satu hari tue mawi msej la ngan dia....biasa nyer awek mawi nie klo sent msej pndek...
dia bkan jnis bnyk ckap....jd mawi pown balas la pendek......di sebab kn mawi balas pendek and macam nk x nk awek mawi mntk break....sedih giler di buat nyer.....x tau la nk ckap ape parasaan mawi masa tue....
bila mawi tanya knapa mintak break...awek mawi cakap mawi jarang mesej....kadang2 gurl nie ble msej selalu dia rimas...bila mawi mesej dia reply late.....

mawi bila break mmg x kn sambung balik.....ble tnye awak btol kew nk break dia jawah tatau or hmmm....
memang dari dulu lagi mawi klo dah break mmg x kn smbung balik........
tp skunk dah ok...alhamdulillah....syg mawi pada awek mawi skunk nie kaw2....hahhahha jiwang la plak....

No comments:

Post a Comment