CINTA

CINTA bukanya mencari seseorang yang SEMPURNA..tetapi menemukan seseorang yang mampu menjadikan dirimu SEMPURNA...jangan kata AKU CINTA PADAMU...bila kau tidak benar2 peduli..jangan bercakap soal PERASAAN bila itu tidak benar2 ADA,....jangan kau sentuh hidup seseorang bila kau hanya berniat MEMAINKAN HATI NYA....jangan tatap mata seseorang jika itu satu PEMBOHONGAN...hal yang paling kejam dilakukan bila kau membuat seseornag JATUH CINTA,sedang kan kau langsung tidak berniat untuk menerima saat ia benar2 JATUH....

Thursday, 17 March 2011

di hari yg mulia

biasa nyer tiap hari jumaat aku ngan member pakai bju melayu..
mcm good2 jew.hahahah...smayang jumaat la ktekn..
skunk aku n awek aku dah ok...hehehehe...suka gila..
syg gler kt awek aku tue....

baru2 nie ade sowang awek nie syok kt aku....
msej and call time aku gado ngan awek aku,....
mata sepet kulit putih.....tp aku x bleh trima dia cos dah ade awek...
muke jew cm player tp setia pd yg satu k...hahahha...

awek nie rajin gak baca novel....ble dah abis bce dia cte kt aku...
novel yg dia baca tue agak jiwang gak.....
aku cakap terus terang yg aku dah ade ade awek...
x reti la nk couple ramai2 nie....

hope dia paham....budak nyer baek...aku doa kn dia moga dpt
meet boy yg lg baek n bgus dri aku.,,...awek nie agak muda...
biase nyer awek yg muda nie cm baru nk naek...dia senang sngt jatuh cinta...
tp dia ckap ble tngok muka aku dia happy sngt.....

awek aku skunk nie agak mnje and kasar sket....tp best couple ngan dia...
comel gak...pp chubby gewam gler ble tngok pp dia....
cm rse nk cubit2 jew pp dia...hahahh..ok la x tau nk ckap ape lg....salam...

2 comments:

  1. bagus2...kapel sorg2 je..jgn ramai gf plk..mesti awek senyum smpi telinga bc entry ni ^_^

    ReplyDelete
  2. hahahah untung la klo dia senyum....
    dia x suke kowt mawi cte psal couple....
    klo ckap single org x cye...tp biasa klo ade gurl tnye mawi ngaku jew....

    ReplyDelete