CINTA

CINTA bukanya mencari seseorang yang SEMPURNA..tetapi menemukan seseorang yang mampu menjadikan dirimu SEMPURNA...jangan kata AKU CINTA PADAMU...bila kau tidak benar2 peduli..jangan bercakap soal PERASAAN bila itu tidak benar2 ADA,....jangan kau sentuh hidup seseorang bila kau hanya berniat MEMAINKAN HATI NYA....jangan tatap mata seseorang jika itu satu PEMBOHONGAN...hal yang paling kejam dilakukan bila kau membuat seseornag JATUH CINTA,sedang kan kau langsung tidak berniat untuk menerima saat ia benar2 JATUH....

Monday, 28 February 2011

member tikam dari belakang...

time tue aku blaja kt poly ungku omar ipoh....
punya la best...dpt knal ngan kwan2 yg sekepala ngan aku...
agak best la kn.....lepak sama,tidur sebumbung...aku dah anggap kawan2 mcm adik bradik....
senang crita susah senang sama2 la ktekn...

time tue aku sem 1 klo x silap....
asal duduk dalam rumah aku just kawan satu teknik jew....
lama2 kawan sekelas pown lepak la kt umah tue...
blek jew dri kelas terus kawan sekelas aku dtg lpak sampai la maghrib.....

yang lg best nyer aku ade kenal sowang akak nie baek gler,cntik,comel....
kawan sekelas aku pown suke kacau die....
akak tue ade kje part time kt jusco...
kadang2 kawan aku antar akak tue pg kje....

pastu ade la kawan aku nie nk tumpang...
pastu budak umah pown setuju la nak tumpang kan kwan aku...
kawan aku nie ade masalah duit jd aku pown tolong lah die....
kesian gak tengok kawan2 klo ade masalah nie...

time tue msyuk cos pinjaman msuk....
kawan aku mntk pnjam duit aku kasi la....
tiba-tiba kad bank aku hilang....
member aku cakap ko cari dulu...

sudah nyer aku pg kat bank cos nk buat kad bank baru
org bank pown check la aku pnye akaun
die ckap ade org dah kuar kn duit aku dari bank....
aku pown pelik la...pastu nk check la pengeluarn duit tue buat ktne...
aku dah rasa x sedap hati la...x kn la kawan aku nk curi duit...dalam pkirn aku la... 

aku balik rumah....time tue aku baek gak semayang aku jaga....
aku pown tido la.....tiba2 aku trjaga dengar azan subuh...
cadang nk pg mandi la,,,,aku nampak dompet kawan aku 
hati aku tergerak nk bukak dompet....x tau pasal ape....
bila bukak aku trpnjat gler cos kad maybank aku ade kat dalam dompet kawan aku....

aku pown siap2 la nk pg poly.....
habis jew kelas aku bg tau la kt kawan rapat aku yg aku tau spe curi duit aku...
malam tue aku talk la ngan kawan aku and dia ngaku la yg dia curi duit aku 
dia nangis and suruh aku pukul dia...

klo aku pukul dia smpai x bleh jalan pown bukan nyer aku dpt blek duit aku...
pastu sume budak umah aku marah kt dia...masa dia susah aku la tolong dia...
tp sanggup dia curi duit aku....malang btol aku dapat kawan macam ko..... 

sekian la cerita aku moral story cerita nie jgn la cye kawan 100%....hahaha


No comments:

Post a Comment