CINTA

CINTA bukanya mencari seseorang yang SEMPURNA..tetapi menemukan seseorang yang mampu menjadikan dirimu SEMPURNA...jangan kata AKU CINTA PADAMU...bila kau tidak benar2 peduli..jangan bercakap soal PERASAAN bila itu tidak benar2 ADA,....jangan kau sentuh hidup seseorang bila kau hanya berniat MEMAINKAN HATI NYA....jangan tatap mata seseorang jika itu satu PEMBOHONGAN...hal yang paling kejam dilakukan bila kau membuat seseornag JATUH CINTA,sedang kan kau langsung tidak berniat untuk menerima saat ia benar2 JATUH....

Saturday, 25 February 2012

26/02/2012(genap 6 bulan )

mawi nk cerita kt korang yg mawi dah genap couple dengan si dia...
macam2 mawi harungi...
thanks sangat sebab dia sudi jaga mawi.
mawi nie bnyk songeh...
ske wt dia jeles...
habit mawi "suka kacau dan smbang ngan gurl"..pelik kn..tp tue la habit mawi..
mawi nie talkative sket..
wt ff"bnde nie la buat mawi gado ngan dia"check kt lenggeng tp dia kt umah..x suka ff
dia jujur kt mawi...

bende nie sume dia selalu buat untuk mawi tnpa rasa beban..

  • teman mawi makan...
  • basuh baju mawi..
  • kejut kn mawi pg kelas...

i sayang u sangt2 lah...
lepas nie i x nk jeles2...
i nk happy jew ngan u...
nama dia nur atiqah bt mohd yazid...


hope dia akan jujur dengan mawi..

  • sayang jaga diri tau
  • sakit makan ubat
  • kalo rindu hug my shirt

mawi akan jd yg terbaek tok awak...luv u so much...




hope bila dia baca entry nie senyum jew...
lpas nie da jauh"lagi 2 bulan jew kt poly...