CINTA

CINTA bukanya mencari seseorang yang SEMPURNA..tetapi menemukan seseorang yang mampu menjadikan dirimu SEMPURNA...jangan kata AKU CINTA PADAMU...bila kau tidak benar2 peduli..jangan bercakap soal PERASAAN bila itu tidak benar2 ADA,....jangan kau sentuh hidup seseorang bila kau hanya berniat MEMAINKAN HATI NYA....jangan tatap mata seseorang jika itu satu PEMBOHONGAN...hal yang paling kejam dilakukan bila kau membuat seseornag JATUH CINTA,sedang kan kau langsung tidak berniat untuk menerima saat ia benar2 JATUH....

Monday, 10 October 2011

MENGIKUTI KEM TEAM BUILDING KT RAMD.. 9/10/2011

pengalaman yang x boleh di lupakan....tepat pAda pukul 2.00pm...mawi bergerak ke HAL EHWAL PELAJAR....bukan d sebabkan mawi ade wt masalah...heehehe...semua wakil kelas di minta mengikuti kem....
benda yang first dalam otak mawi...MESTI BOSAN N KENA BULI..NAK MEROKOK POWN X BLEH........COS KEM TUE DI ADAKAN KT.REJIMAN ASKAR MELAYU DIRAJA,TAPAH....maybe klo korang ada di tempat mawi mesti korang pown berfikiran camtu kn.....heheeheh..

petang tue hujan la pulak...mawi kire ok la smpai dlm pukul 2.00 ++.....heheeh....tp ade yg lg lambat..jd perjalanan nk ke kem tue di anjakkan dlm 3 lbh....ade gak kawan2 mawi pergi kem tue jd x la bosan sangat....KAMI SAMPAI KT KEM TUE lewat la cos dah gerak lewat....ade sikit taklimat ...lepas tue minum petang...mawi pown beratur la cos nk ambik makanan...pastu ade gak taklimat kt dewan makan oleh pegawai tertinggi kt situ...RUPA2NYA...pegawai tue x budak poly puo....memang la best kn....habis jew makan kmi d hntr pg ke tmpt penginapan....ala2 2 STAR SETENGAH..HEHEEH....kata abg kt situ la...

kenal la plak mamat sowang nie..dia pown smoker gak..heheheh.....ada gak geng nakal...SLUMBER jew mawi isap rokok kt dlm ken cos kem tue x ketat pown...hisap dpn askar pown x pew....bkn bdak2 lg....
dlm masa 3H 2M kt kem tue mcm la jd...ikot la aktiviti yg d anjurkan...BEST GILER,FUN,X POWN KNE BULI  N ++... GROUP MAWI PALING BNYK MENANG GAME..TOTAL 4...GROUP MAWI MENANG 2...HAHAH HEBAT KN GROUP MAWI...HEHEH....

ade gurl nie cuit mawi rupa nya dia tue jiran mawi....dia ckap"aku cam kenal ko jew"....mmg la kenal dah jiran..apela...heeheheh...masa pagi ahad kmi kne cuci kubur kt area kmpong tue....best gak mcm2 gelagat ade time cuci kubur.....bali lepas tue...pg makan kt dewan...psatu balik tok acara penutup...RASA SEDIH PULAK NK TINGGAL KN KEM TUE...HABIS JEW UCAPAN SUME...PG MAKAN KT DEWAN...sesi bergambar..kami bg satu hamper kt pegawai kami...hadiah COS DIA BNYK TUNJUK AJAR KAMI MSE MENGIKUTI KEM TUE...THANKS SNGT2....TENGOK MUKA TUAN TUE CM NK NANGIS..kami pown bergerak la ke ipoh....ITU SAJA LA NK CITER...TANGAN DAH LEMBIK COS SAKIT TIME KT KEM X ABIS LG...HEHEHE...BYEEE..SALAM...

2 comments:

  1. ikut ckp aku gak kmu yer...hehe...btw..tq la follow aku...

    ## tiba2 macam segan lak nk suruh org follow blog aku yg ntah hape2 tuh...haha...

    thanks...=)

    ReplyDelete